Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα πρωτότυπο ψηφιακό ρολόι!

Ακόμη ένας διαγωνισμός για όλους εσάς τους παλιούς αλλά και τους νέους αναγνώστες του akouseto.gr, του καλύτερου ελληνικού blog! Αυτήν την φορά θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν και για πάντα ένα καταπληκτικό ψηφιακό ρολόι που θα αφήσει άναυδη όλη την γειτονιά!

FAQ

Πως θα το κερδίσω;

  1. Αφήστε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο γράφοντας απλά μια λέξη που σας χαρακτηρίζει σαν ανθρώπινο ον.
  2. Κάνετε «Like» στην σελίδα του «akouseto.gr – το καλύτερο ελληνικό blog» στο Facebook

Ποιος θα είναι ο νικητής; Θα είναι αυτός που θα κληρωθεί ανάμεσα σε αυτούς που έχουν αφήσει σχόλιο και ταυτόχρονα έχει κάνει like στην σελίδα του akouseto.gr στο Facebook.

Πότε θα λήξει ο διαγωνισμός; Ο διαγωνισμός θα λήξει όταν γίνουν  1999 τα μέλη της σελίδας .

Μπορώ να αφήσω περισσότερα σχόλια με διαφορετικά ονόματα και emails ώστε να έχω περισσότερες πιθανότητες να κερδίσω; Δυστυχώς δε μπορείς. Αν το κάνεις θα χάσεις και την μία πιθανότητα που είχες να κερδίσεις.

Πότε θα γίνει η κλήρωση και πότε θα ανακοινωθεί ο νικητής; Η κλήρωση θα γίνει την επόμενη ημέρα της συμπλήρωσης των 4.000 μελών  ενώ ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω του email που έχει γράψει στην φόρμα του σχολίου. Επίσης ο νικητής θα ανακοινωθεί σε άλλο post μαζί με το video της ηλεκτρονικής κλήρωσης.

Πως θα γίνει η παραλαβή του δώρου: Το δώρο θα αποσταλεί με Courrier και τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν τον νικητή.

Καλή τύχη!

Χορηγοί επικοινωνίας του διαγωνισμού: diagonismos.grnethall.gr jaba.gr, kerdiseto.blogspot.com, diagonismoi24.gr, γίνε και εσύ χορηγός επικοινωνίας,

 

UPDATE 6/6/2011: Τα σχόλια έκλεισαν, σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί ο νικητής και θα ειδοποιηθεί μέσω email. Σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας!

 

 

Related Articles

773 ΣχόλιαΣχολιάστε