Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα εισιτήριο για τους Bon Jovi αξίας 150 Ευρώ!

Το akouseto.gr πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά και προσφέρει στους χιλιάδες αναγνώστες του την ευκαιρία να κερδίσουν μετά από κλήρωση ένα εισιτήριο για την συναυλία των Bon Jovi που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ. Το εισιτήριο αξίας 150 ευρώ σας δίνει δυνατότητα πρόσβασης στην “Golden Standing Arena” σχεδόν ακριβώς μπροστά από την σκηνή (δείτε τον χάρτη).

FAQ

Πως θα το κερδίσω;

  1. Αφήστε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο γράφοντας το όνομα του μισητού εχθρού σας.
  2. Κάνετε «Like» στην σελίδα του «akouseto.gr – το καλύτερο ελληνικό blog» στο Facebook

Ποιος θα είναι ο νικητής; Θα είναι αυτός που θα κληρωθεί ανάμεσα σε αυτούς που έχουν αφήσει σχόλιο και ταυτόχρονα έχει κάνει like στην σελίδα του akouseto.gr στο Facebook.

Πότε θα λήξει ο διαγωνισμός; Ο διαγωνισμός θα λήξει όταν στις 1 Ιουλίου 2011 – 23:59.

Μπορώ να αφήσω περισσότερα σχόλια με διαφορετικά ονόματα και emails ώστε να έχω περισσότερες πιθανότητες να κερδίσω εις βάρος των υπόλοιπων κορόιδων που αφήνουν μόνο μια συμμετοχή; Δυστυχώς δε μπορείς. Αν το κάνεις θα χάσεις και την μία πιθανότητα που είχες να κερδίσεις.

Πότε θα γίνει η κλήρωση και πότε θα ανακοινωθεί ο νικητής; Η κλήρωση θα γίνει στις 2 Ιουλίου 2011, ενώ ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω του email που έχει γράψει στην φόρμα του σχολίου. Επίσης ο νικητής θα ανακοινωθεί σε άλλο post μαζί με το video της ηλεκτρονικής κλήρωσης.

Πως θα γίνει η παραλαβή του δώρου: Το δώρο θα αποσταλεί με Courrier και τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν τον νικητή.

UPDATE: Τα σχόλια έκλεισαν.

Related Articles

522 ΣχόλιαΣχολιάστε