Το Ebay παρουσιάζει τον «βασιλιά των ευκαιριών» Deal Hunter GR !

Deal Hunter GR

Ο Deal Hunter GR, είναι ο «εικονικός» χαρακτήρας που δημιούργησε το eBay, με σκοπό να ψάχνει και να εντοπίζει τις καλύτερες ευκαιρίες αγοράς τις οποίες μοιράζεται με τον κόσμο. Η καμπάνια αυτή –μέσω Facebook- έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει ένα χώρο στον οποίο οι χρήστες του Διαδικτύου μπορούν να βρίσκουν και να μοιράζονται συμφέρουσες ευκαιρίες που εντοπίζονται είτε εντός είτε εκτός διαδικτύου. Ο στόχος είναι η δημιουργία μίας online κοινότητας με θέμα τις πραγματικές ευκαιρίες.

Όλοι θέλουμε να αποκτήσουμε ό,τι καλύτερο και πιο πρόσφατο κυκλοφορεί στην αγορά, τα πορτοφόλια μας όμως υποφέρουν και γι’ αυτό τώρα – περισσότερο από ποτέ – χρειαζόμαστε τις καλύτερες ευκαιρίες που υπάρχουν και το διαδίκτυο προσφέρει μία τεράστια ποικιλία προϊόντων και τιμών. Ωστόσο δεν έχουμε πάντα το χρόνο για μια τέτοια αναζήτηση. Γι’ αυτό το λόγο, το eBay δημιούργησε τον Deal Hunter GR, έναν ειδικό στο κυνήγι της ευκαιρίας, ο οποίος αναζητά τις καλύτερες τιμές στο Διαδίκτυο και έπειτα ενημερώνει τη σελίδα του στο facebook και την ηλεκτρονική κοινότητα. Ο στόχος του είναι να βοηθήσει τους χρήστες του Διαδικτύου στην αναζήτησή τους για τις καλύτερες ευκαιρίες, ώστε να εξοικονομήσουν χρήματα.

Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες από την έναρξή της, η κοινότητα έχει ήδη προσελκύσει πάνω από 400 θαυμαστές. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, το eBay στοχεύει να δημιουργήσει μία κοινότητα τα μέλη της οποίας θα μοιράζονται τις ευκαιρίες που βρίσκουν τόσο online όσο και στην παραδοσιακή αγορά και θα ανταλλάσουν αγοραστικές συμβουλές και προτάσεις.

Ο Deal Hunter GR ψάχνει συνεχώς και προτείνει τις καλύτερες προσφορές για μία τεράστια ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών, από ρούχα, αξεσουάρ, αθλητικά είδη, διακοσμητικά σπιτιού και κήπου, τεχνολογικά gadgets, πολιτιστικά δρώμενα, υπηρεσίες ομορφιάς και πολλά ακόμη!

«Το Διαδίκτυο άνοιξε την πόρτα σε μία ιδιαιτέρως ανταγωνιστική αγορά, σήμερα μπορεί να βρει κανείς ό,τι θέλει, σε φοβερές τιμές, αρκεί να έχει το χρόνο να ψάξει. Όμως δεν έχουμε πάντα το χρόνο για κάτι τέτοιο…γι’ αυτό είμαι εδώ! Η δουλειά μου είναι να κάνω τη ζωή των απανταχού “λαγωνικών” ευκαιριών πιο εύκολη! Γιατί λοιπόν να μη μοιραζόμαστε αυτές τις ευκαιρίες με τη δική μας, αποκλειστική κοινότητα, είτε τις βρίσκουμε στο Διαδίκτυο είτε στο δρόμο; Μαζί θα νικήσουμε την οικονομική κρίση!» δηλώνει ο Deal Hunter GR και μας καλεί να γίνουμε μέλη της. «Η κοινότητα αυτή δεν μπορεί να υπάρξει και να μεγαλώσει χωρίς τη βοήθεια σας. Γίνετε λοιπόν και εσείς όχι απλά fans, αλλά και κυνηγοί της ευκαιρίας και ενημερώνετε με τη σειρά σας όλους όσοι ανήκουν στην κοινότητα.»

Deal Hunter GR facebook link.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.