Το κορυφαίο φορητό τερματικό της CASIO με Windows Mobile 6.1

win-mobile-l

Από τα μέσα του 2008 που πρωτολανσαρίστηκε στην αγορά το κορυφαίο φορητό τερματικό νέας γενιάς της CASIO το DT-X30 έχει αποδείξει την αξία του ικανοποιώντας τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των επαγγελματιών χρηστών στον ευρύτερο χώρο της βιομηχανίας, του εμπορίου και των υπηρεσιών.

Μεγαλύτερη συμβατότητα, απλούστερο configuration, φορητότητα αλλά και καλύτερα e-mail και ιντερνετικη λειτουργικότητα αποτελούν ιδιαίτερα χρήσιμα στοιχεία στις μοντέρνες υποδομές Πληροφορικής.

Τεράστιες ποσότητες του συγκεκριμένου πρωτοποριακού μοντέλου έχουν εγκατασταθεί σε εταιρίες courier, express και στη βιομηχανία μεταφορών καθώς και σε παροχής υπηρεσιών που επιθυμούν να μεταφέρουν ηχογραφημένα δεδομένα και εικόνες σε πραγματικό χρόνο από τον χώρο δράσης στην κεντρική Διεύθυνση.

Η Casio προσφέρει τώρα ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στους mobile χρήστες με την εγκατάσταση του νέου λειτουργικού Windows Mobile 6.1στο DT-X30.

Το DT-X30 είναι εξοπλισμένο με ασύρματο WAN (EDGE/GPRS/GSM) και GPS, καθώς επίσης και με ενσωματωμένη ψηφιακή μηχανή 2.0mp, (με αυτόματη εστίαση), χάρις στην οποία το προσωπικό του γραφείου μπορεί να λαμβάνει, μέσω ασύρματου WAN φωτογραφίες από τους οδηγούς με την κατάσταση των προϊόντων ή υπογεγραμμένα έγγραφα, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι έχουν μια σαφή και ρεαλιστική εικόνα της όλης διαδικασίας παράδοσης εμπορευμάτων.

Επιπλέον, διαθέτει ασύρματη σύνδεση και Bluetooth.

Επίσης διαθέτει IP64 για αντοχή στην πτώση (από ύψος 1.5 μέτρα )και στο νερό και λειτουργεί άψογα σε δύσκολες συνθήκες, όπως χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες (-20 C έως +50 C), ενώ είναι ανθεκτικό στη σκόνη και τη λάσπη. Το DT-X30 είναι ιδιαίτερα εργονομικό μοντέλο, βασίζεται στα δεδομένα του διεθνούς αναγνωρισμένου προτύπου ISO 13407, είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση διαθέτει εργονομική λαβή, λειτουργίες εύκολης σάρωσης και εισαγωγής δεδομένων και έγχρωμη LCD οθόνη CASIO 3.5’’, που είναι ορατή ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους με πολύ δυνατό φως.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *