Ώρα για Ανακύκλωση από τον Όμιλο Carrefour Μαρινόπουλος

Carrefour

Η διασφάλιση ενός βιώσιμου μέλλοντος αποτελεί για την Carrefour Μαρινόπουλος το μόνο δρόμο. Η συνεχής ανάπτυξη και επένδυση σε ενέργειες που έχουν στόχο την προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί καθημερινό μέλημα του Ομίλου.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η Carrefour Μαρινόπουλος λειτουργεί ήδη 12 Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης σε όλη την Ελλάδα, όπου συλλέγονται πλαστικά μπουκάλια, γυάλινες φιάλες, μεταλλικά κουτιά, χάρτινες συσκευασίες, ηλεκτρικές μικροσυσκευές, κινητά τηλέφωνα και μπαταρίες. Η ευαισθητοποίηση και η συμμετοχή του κοινού είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Από 1 Δεκεμβρίου έως και 30 Σεπτεμβρίου 2009, οι πελάτες των καταστημάτων του Ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος ανακύκλωσαν συνολικά 7.718.823 συσκευασίες, που αντιστοιχούν σε 440.233 κιλά συσκευασιών. Πιο συγκεκριμένα, ανακτήθηκαν:

• 86.172,30 κιλά πλαστικού,

• 39.321 κιλά αλουμινίου,

• 154.679 κιλά λευκοσιδήρου και

• 160.061 κιλά γυαλιού

Η φροντίδα για το Περιβάλλον μας δεν σταματά εκεί. Ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος, στοχεύοντας στην εκπαίδευση, κινητοποίηση και συμμετοχή του κοινού, αναπτύσσει διαρκώς περιβαλλοντικά προγράμματα και ενέργειες. Στο πλαίσιο αυτό, η Carrefour συμμετέχει στη Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων 2-14 Νοεμβρίου, προτρέποντας όλους τους Αθηναίους να συμμετάσχουν στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία.

Με πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, εκπαιδευτικά προγράμματα, παιχνίδια ανακύκλωσης και πλούσια δώρα, η Carrefour Μαρινόπουλος καλεί το ευρύ κοινό να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα για την ανακύκλωση.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.