Η Canon γνωρίζει «κορυφαία» επιτυχία κατά την απονομή των βραβείων «Pick» από τον οργανισμό BLI

Η Canon, παγκόσμια ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των τεχνολογιών απεικόνισης σε παγκόσμια κλίμακα, έλαβε δέκα βραβεία ‘Pick 2011’ από τον καταξιωμένο οργανισμό διεξαγωγής ερευνών και δοκιμών Buyers Laboratory Inc. (BLI).

Οι διακρίσεις ‘Outstanding Achievement’ που έλαβε η Canon από τον BLI αφορούν σε προϊόντα εκτύπωσης μικρού αλλά και μεγάλου τιράζ , τα οποία διακρίθηκαν για την αξιοπιστία, την ευχρηστία και την ποιότητα εκτύπωσης που προσφέρουν σε μεγάλες ή μικρότερες ομάδες εργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο BLI απένειμε βραβεία για τα προϊόντα της Canon στις παρακάτω κατηγορίες:

• Κορυφαίος ασπρόμαυρος εκτυπωτής πολλαπλών λειτουργιών A3/Ledger 71 έως 80 σελ./λεπτό: Canon imageRUNNER ADVANCE 6075/6075i και Κορυφαίος ασπρόμαυρος εκτυπωτής πολλαπλών λειτουργιών A3/Ledger 51 έως 60 σελ./λεπτό: Canon imageRUNNER ADVANCE 6055/6055i, για την εκπληκτική αξιοπιστία τους κατά τη διάρκεια των δοκιμών αντοχής του BLI.

• Κορυφαίος προσωπικός εκτυπωτής A4: Canon i-SENSYS LBP6000 για την ταχύτητα, την αξιοπιστία και την εξαιρετική σχέση κόστους προς απόδοση που προσφέρει.

• Κορυφαίος εκτυπωτής πολλαπλών λειτουργιών A4 για μικρές ομάδες εργασίας: Canon i-SENSYS MF5880dn για τις σωστά ισορροπημένες του δυνατότητες, όπως η αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και η σάρωση εγγράφων σε USB, που τον καθιστούν ιδανικό για ομάδες εργασίας μικρού μεγέθους.

• Κορυφαίος εκτυπωτής πολλαπλών λειτουργιών A4 για επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους: Canon i-SENSYS MF9280Cdn για την ευχρηστία και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά εκτύπωσης, που τον ξεχωρίζουν από τα ανταγωνιστικά μοντέλα.

• Κορυφαίος έγχρωμος φωτογραφικός εκτυπωτής inkjet μεγάλου μεγέθους για μικρές ομάδες εργασίας: Canon imagePROGRAF iPF6350 για τη συνολική του απόδοση κατά τις εργαστηριακές δοκιμές του BLI και, ιδιαίτερα, για την εξαιρετική ποιότητα των έγχρωμων και ασπρόμαυρων εκτυπώσεων που παράγει.

• Κορυφαίος σαρωτής δικτύου: Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P για τις υψηλές ταχύτητες σάρωσης, τον εύχρηστο πίνακα ελέγχου και τις εξαιρετικές δυνατότητες χειρισμού υλικών.

• Κορυφαία λύση διαχείρισης εξόδου: uniFLOW V5 για τη σπονδυλωτή δομή του, που επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται μέσω μίας ολοκληρωμένης λύσης μια ευρεία γκάμα εργασιών, οι οποίες στην αντίθετη περίπτωση θα απαιτούσαν πολλαπλά πακέτα λογισμικού. Ο οργανισμός BLI θεώρησε ότι το εύρος των δυνατοτήτων του λογισμικού στον τομέα της διαχείρισης εργασιών σάρωσης και εκτύπωσης το καθιστά μοναδικό μεταξύ των λύσεων παραγωγής/διαχείρισης εγγράφων που υποβλήθηκαν σε δοκιμές.

• Τα μοντέλα Canon imageRUNNER ADVANCE C5051 και Canon i-SENSYS MF5880dn τιμήθηκαν με τη διάκριση ‘Outstanding Energy Efficiency’ για την εξαιρετική τους απόδοση στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας, που ξεπέρασε τις επιδόσεις των αντίστοιχων ανταγωνιστικών ομάδων κατά τις δοκιμές του οργανισμού BLI. Σημειώθηκε επίσης ότι και τα δύο προϊόντα διαθέτουν πιστοποίηση ENERGY STAR και καλύπτουν τις απαιτήσεις της οδηγίας RoHS της ΕΕ.

‘Η Canon κατέκτησε διακρίσεις σε μια ευρεία γκάμα κατηγοριών, από προσιτούς εκτυπωτές για οικιακά γραφεία και εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών (MFP), έως σαρωτές, εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους και εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών που βασίζονται σε συστήματα φωτοαντιγραφής. Αυτό το χρόνο, ο οργανισμός BLI απονέμει επίσης στο λογισμικό uniFLOW V5 τη διάκριση ‘Best of Breed Solution’ (Καλύτερη Λύση στην Κατηγορία του), καθώς και τη διάκριση ‘Outstanding Achievement’ σε πολλά μοντέλα για την εξαιρετική τους απόδοση στον τομέα της κατανάλωσης ενέργειας,’ δήλωσε ο κος Σωκράτης Σιγάλας , Διευθυντής Marketing του Τομέα IT & OA της Intersys. ‘Οι διακρίσεις του οργανισμού BLI επιβεβαιώνουν τη θέση της Canon στην πρωτοπορία του κλάδου, καθώς και τη δέσμευσή της για τη δημιουργία και διάθεση κορυφαίων λύσεων στην αγορά. Δεν θα πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι η κατάκτηση αυτών των διακρίσεων είναι αποτέλεσμα επίπονων δοκιμών ανθεκτικότητας επί δύο μήνες, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα Canon καλύπτουν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, χρηστικότητας, βιωσιμότητας και αξιοπιστίας,

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *