Canon Ixus με οθόνη αφής και 14,1 Μεγαεικονοστοιχία!

Είναι πολλά 14,1 MP, είναι πάρα πολλά. Αν και είναι πολλά 14.1 MP δεν είναι τόσα πολλά ώστε να μην χωράνε στο μικρό σωματάκι της νέας Canon Ixus 210. Αν και 14.1 MP είναι πολλά για μια τέλειας ανάλυσης φωτογραφία, η Canon Ixus 210 τα χωράει σε σώμα χρυσαφί, ροζ, ασημί και μαύρο χρώμα. Η Ixus 210 έρχεται για να αντικαταστήσει την Ixus 200. Ακολουθούν τα yada-yada λογάκια, που λέει και  ο πρόεδρος, του δελτίου τύπου.

Το νέο περιβάλλον χειρισμού με τεχνολογία αφής σε συνδυασμό με τη λειτουργία Υποδείξεις στην οθόνη, καθιστούν τη φωτογράφηση, την επισκόπηση και τη διακίνηση των εικόνων ευκολότερες από ποτέ.

Εντυπωσιακή σχεδίαση και εκπληκτική ευχρηστία

Η IXUS 210 είναι η πλέον προηγμένη μηχανή IXUS με οθόνη αφής μέχρι σήμερα. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα μεγάλα και εύχρηστα εικονίδια της οθόνης κατά τη λήψη για να αποκτήσουν γρήγορα πρόσβαση στις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες της μηχανής, ενώ το εξαιρετικά απλό στην πλοήγηση μενού αφής βοηθά στην προσπέλαση άλλων ρυθμίσεων. Η λειτουργία Αυτόματη Εστίαση Αφής AF επιτρέπει στους χρήστες να εστιάζουν στο θέμα τους ‘αγγίζοντάς’ το απλά στην οθόνη. Εάν το θέμα κινείται, η ενσωματωμένη λειτουργία Servo AF/AE της μηχανής το παρακολουθεί αυτόματα, διατηρώντας τόσο την εστίαση όσο και την έκθεση για την επίτευξη της ιδανικής λήψης.

Η μηχανή επιτρέπει επίσης την προσαρμογή του χρωματικού θέματος και της διάταξης των εικονιδίων στην οθόνη, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν το περιβάλλον χειρισμού που ταιριάζει με τις προτιμήσεις και το προσωπικό τους στιλ.

Η μεγάλη, υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής LCD PureColor II, 8,8 εκ. (3,5″) προσφέρει πολύ χώρο στους χρήστες για εύκολη πλοήγηση στο περιβάλλον χειρισμού αφής, με το οποίο τα δάχτυλα μπορούν να εξοικειωθούν εύκολα. Η δυνατότητα αναπαραγωγής ευρείας γκάμας χρωμάτων και η υψηλή αντίθεση επιτρέπουν στους χρήστες να απολαμβάνουν επίσης τις εικόνες τους με πλούσια χρώματα από σχεδόν όλες τις γωνίες. Η λειτουργία Ενεργούς Προβολής επιτρέπει τώρα στους χρήστες να εξετάζουν τις εικόνες τους αγγίζοντας ελαφρά τις πλευρές της μηχανής. Έτσι, προσφέρεται μια νέα διάσταση στη διακίνηση του υλικού της μηχανής μεταξύ φίλων και μέσα στην οικογένεια.

Κατασκευασμένη για την καταγραφή εντυπωσιακών εικόνων

Η IXUS 210 προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνων, που συμπληρώνει την εντυπωσιακή της σχεδίαση. Ο γνήσιος ευρυγώνιος φακός 24mm της Canon είναι ιδανικός για τη φωτογράφηση τοπίων και μεγάλων ομάδων ανθρώπων που απαιτούν ευρύτερο οπτικό πεδίο για την καταγραφή όλης της σκηνής. Η IXUS 210 διαθέτει επίσης οπτικό ζουμ 5x που επιτρέπει στους χρήστες να πλησιάζουν ακόμα πιο κοντά στη δράση.

Το σύστημα οπτικής Σταθεροποίησης Εικόνας (IS) και η τεχνολογία Ανίχνευσης Κίνησης συνεργάζονται για τη μείωση του φλουταρίσματος της εικόνας, μειώνοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται από την αστάθεια της μηχανής και ανιχνεύοντας την ύπαρξη κίνησης στη σκηνή. Επιπλέον, ο υψηλής ταχύτητας επεξεργαστής DIGIC 4 της IXUS 210 προσφέρει εκπληκτική απόκριση, ταχύτατη αυτόματη εστίαση, φυσικούς τόνους στην απεικόνιση του δέρματος και ρεαλιστικά χρώματα στο τελικό αποτέλεσμα.

Καταγράψτε την τέλεια εικόνα – κάθε φορά

Η IXUS 210 διαθέτει μια γκάμα τεχνολογιών και λειτουργιών που επιτρέπουν στους χρήστες να καταγράψουν την τέλεια εικόνα κάθε φορά. Η Έξυπνη Αυτόματη Κατάσταση με Τεχνολογία Ανίχνευσης Σκηνής μπορεί να αναγνωρίσει αυτόματα έως 22 διαφορετικές σκηνές λήψης, αναλύοντας τις συνθήκες και εφαρμόζοντας τις βέλτιστες ρυθμίσεις για τη λήψη της εικόνας. Με τον τρόπο αυτό, είτε πρόκειται για την καταγραφή της εικόνας ενός αγαπημένου προσώπου σε συνθήκες με έντονη ηλιοφάνεια είτε για την καταγραφή της εικόνας μιας ομάδας φίλων τη νύχτα, οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν, γνωρίζοντας ότι η μηχανή θα αναλάβει την εκτέλεση όλων των πολύπλοκων ρυθμίσεων για τη λήψη της φωτογραφίας, για τέλειο αποτέλεσμα με εύκολο χειρισμό.

Η λήψη συναρπαστικών, μοναδικών φωτογραφιών γίνεται εύκολη και διασκεδαστική με μια γκάμα νέων και δημιουργικών καταστάσεων λήψης. Το Εφέ Ευρείας Γωνίας επιτρέπει στους χρήστες να επιτύχουν το αποτέλεσμα ενός ευρυγώνιου φακού, επιλέγοντας μεταξύ τριών επιπέδων παραμόρφωσης, ενώ το Εφέ Μινιατούρας μιμείται το αποτέλεσμα που προσφέρεται από ένα φακό με περιστρεφόμενο μηχανισμό (Tilt–Shift), δημιουργώντας εντυπωσιακά αποτελέσματα, κάνοντας τα κτίρια σε ένα ευρύτερο τοπίο να έχουν την όψη μακέτας.

Λήψη και διακίνηση βίντεο υψηλής ευκρίνειας (HD)

Οι χρήστες της IXUS 210 μπορούν επίσης να καταγράψουν ιδιαίτερες στιγμές με βίντεο υψηλής ευ¬κρίνειας (HD) και ανάλυση 720p. Χάρη στη λειτουργία αποστολής στο δικτυακό τόπο YouTube™, η οποία ενσωματώνεται στην παρεχόμενη εφαρμογή λογισμικού CameraWindow, οι χρήστες οι οποίοι έχουν ήδη εγγραφεί στο YouTube™ μπορούν να συνδεθούν και να αποστείλουν αποσπάσματα βίντεο από τον υπολογιστή τους, με το πάτημα ενός πλήκτρου. Η IXUS 210 διαθέτει επίσης μια ενσωματωμένη υποδοχή HDMI, που επιτρέπει την παρακολούθηση βίντεο και εικόνων σε οποιαδήποτε συσκευή εξόδου συμβατή με HDMI, χωρίς μείωση του ποιοτικού επιπέδου.

Υψηλή χωρητικότητα αποθήκευσης για λήψεις μεγαλύτερης διάρκειας

Η IXUS 210 συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων προϊόντων της Canon που υποστηρίζουν τις κάρτες μνήμης SDXC με αποθηκευτικό χώρο έως 2TB, επιτρέποντας στους χρήστες να αποθηκεύουν περισσότερα βίντεο και φωτογραφίες απ’ ό,τι στις τυπικές κάρτες μνήμης SDHC που χρησιμοποιούνται σήμερα.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.