Μπασκετικός Παναθηναικός και σενάρια…

Καλησπέρα  σας,

Έντονα το τελευταίο διάστημα ακούγεται πως ο Παναθηναικός θα κινηθεί για την απόκτηση παίκτη που θα καλύψει τα ευδιάκριτα κενά που έχουν δημιουργήσει οι συνεχόμενοι τραυματισμόι . Όμως αλλού είναι η ουσία του πράγματος και εξηγούμαι.

Δεν είναι ότι ο Παναθηναικός χρειάζεται ενίσχυση.Απλά φαίνεται όσο ποτέ άλλοτε ότι λύσεις εκ των έσω που περίμενε ο Ζοτσ να δει , δε δόθηκαν ποτέ! Δε θεωρώ ενδεδειγμένη την επιστροφή Σισκάουσκας.Όχι λόγω κορεσμού, κάθε άλλο. Απλά απ’όσα παιχνίδια κάθισα και έιδα φέτος στην Ευρωλίγκα (και αύτα είναι πόλλα) πιστεύω -και δίχως παρεξηγήσεις-μιας και ‘γω είμαι από τους λάτρεις του και ένθερμους υποστηρικτές του, ότι είναι βαρύς. Και αύτο δε το λέει το “κλίμα της Ρωσίας”, αλλά η έως τώρα παρουσία του στην πρώτη φάση. Ξέχωρα από αυτό ,πόσο θα ανατραπούν οι ισορροπίες στη θέση 3 του ανεβασμένου φέτος Στράτου και του νεοφερμένου Αφρικανού; Για μένα αλλού ήταν το λάθος και θέτω το ερώτημα φίλε Ασπρούλια: Ψάχνουμε δήθεν για μεταγραφή όταν δεν κρατάμε τον παρακαλετό Σάρας με 180.000€ ;

Ραντεβού στο TOP-16…

Υ.Σ: Σε λιγότερο από 2 εβδομάδες έχουμε ραντεβού με τον καρπαζοεισπράκτορα στην έδρα μας.  Το αποτέλεσμα λίγο ως πολύ το ξέρουμε! Δηλαδή και αυτοί το ξέρουν!

Ζητώ να μην χαρίσουμε ούτε μία ελεύθερη βολή με τη χρήση λέιζερ!!!  Χ@#@ένοι θα είναι ούτως ή άλλως!

Όσο για τον Φραγκοφονούλη και ως ονούπω νέο αρχηγό τους(βλέπε Κηπούρο,Ν.χατζή). Αφήστε τον στην… Άτιτλη μοίρα του…

Related Articles

1 ΣχόλιοΣχολιάστε

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.