Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία παρουσιάσε τις νέες της μάρκες!

Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Αναζητήστε και δοκιμάστε την αυτοκρατορική Τσέχικη Krusovice, τη σαγηνευτική Ασιατική Tiger και την αυθεντική Ιταλίδα Birra Moretti!

Αθήνα, 6 Ιουλίου 2009. Υπό τον τίτλο «Ζύθου Ταξιδιώτες» η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, παρουσίασε τις νέες μάρκες της σε φίλους και συνεργάτες, στο φιλόξενο χώρο του Lallabai. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν μία μοναδική γκάμα premium ζύθων και μηλιτών από όλο τον κόσμο, όπως η Krusovice Imperial από την Τσεχία, η Tiger από την Σιγκαπούρη, η Birra Moretti από την Ιταλία, η Foster’s από την Αυστραλία και οι Strongbow, Bulmers, John’s Smith, Newcastle Brown Ale από τη Μεγάλη Βρετανία.

Η Krusovice Imperial είναι αυθεντική Pilsner μπίρα από την Τσεχία και αγαπημένη των Τσέχων, με παράδοση από το 1581. Όταν ο αυτοκράτορας Ροδόλφος ΙΙ έκανε την Πράγα πρωτεύουσα της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, μαγεμένος από τη μοναδική γεύση της, το απαλό χρυσό χρώμα και τον πλούσιο αφρό της, αγόρασε το ζυθοποιείο της Krusovice και καθιέρωσε την περίφημη μπίρα, ως την επίσημη μπίρα του Αυτοκράτορα. Η Krusovice εξακολουθεί να παράγεται, μέχρι και σήμερα, με υψηλής ποιότητας υλικά, όπως ο λυκίσκος τύπου Saazer, το κριθάρι Μοραβίας και νερό από ιδιωτική πηγή. Μία πραγματική Τσέχικη Pilsner που εδώ και αιώνες συνδυάζει τη δεξιοτεχνία της ζυθοποίησης της Βοημίας με την αυτοκρατορική χλιδή της Βιέννης, που την καθιέρωσαν. H μοναδική της γεύση, με τη χαρακτηριστική πικράδα της πραγματικής Pilsner μπίρας και το χρυσαφένιο χρώμα της, θυμίζουν ακόμη και σήμερα την αυτοκρατορική της καταγωγή.

Η Tiger είναι η πιο μαγευτική, σαγηνευτική, Νο 1 σε πωλήσεις, premium ασιατική μπίρα στον κόσμο! Η παραγωγή της ξεκίνησε στην Ασία το 1932. Σήμερα η Tiger παράγεται σε 14 χώρες και έχει έντονη παρουσία σε περισσότερες από 75 χώρες. Η υψηλή της ποιότητα έχει αναγνωριστεί διεθνώς κερδίζοντας πάνω από 30 χρυσά μετάλλια και βραβεία. Επιπλέον, διακρίθηκε με το βραβείο World Beer Cup το 2004 ενώ έχει ψηφιστεί και ως μια από τις πέντε πιο σημαντικές μάρκες ασιατικής προέλευσης. H Τiger ανήκει στις διάσημες lager, με κρυστάλλινο χρώμα, απαλή υφή, γεμάτη και δροσιστική γεύση και πλούσιο άρωμα λυκίσκου, το οποίο οφείλεται στο είδος της μαγιάς που χρησιμοποιείται κατά την παρασκευή της.

Η Birra Moretti είναι μία από τις πιο δημοφιλείς, με υψηλή κατανάλωση μπίρα στην Ιταλία και αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της Ιταλικής κουλτούρας. Η παραγωγή της ξεκίνησε το 1859, χρησιμοποιώντας μια παραδοσιακή συνταγή μπίρας lager. Η διάσημη ετικέτα της με το χαρακτηριστικό τύπο με το μουστάκι, γεννήθηκε από μία φωτογραφία ενός άνδρα που απολάμβανε την μπίρα Moretti σε ένα ιταλικό εστιατόριο. Η μπίρα παρασκευάζεται από ένα σπέσιαλ μίγμα από επιλεγμένες ποικιλίες λυκίσκου, που της προσδίδει ένα ιδιαίτερο άρωμα και αναδύει τη χαρακτηριστική πικράδα της με ένα μοναδικό τρόπο.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία παρουσίασε 5 ακόμα διάσημες μάρκες. Την Αυστραλιανή Foster’s με παρουσία σε περίπου 150 χώρες. Τη John Smith’s ale μία από τις πιο γνωστές μπίρες στη Μ. Βρετανία με μεγάλη παράδοση στην κατηγορία των bitter ale, τη Newcastle Brown Ale που έχει κερδίσει την πρώτη θέση σε πωλήσεις στον κόσμο στην κατηγορία της και δύο μηλίτες από τη Μεγάλη Βρετανία τη Bulmers και τη Strongbow.

Προορισμός όλων των παραπάνω είναι όχι μόνο οι λάτρεις του Ζύθου αλλά και όσοι επιθυμούν να αναζητούν και να δοκιμάζουν ξεχωριστές γεύσεις και νέες εμπειρίες! Απολαύστε τις υπεύθυνα!

[PR]

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.