Το Freeday βάζει τα καλά του και αποχαιρετά μια ακόμα ποδηλατική περίοδο

Το Freeday έφτασε στο τέλος του για άλλη μια “ποδηλατική περίοδο”. Την Παρασκευή 22 Ιουλίου θα γίνει η τελευταία πανηγυρική βόλτα των Freedayers με προορισμό όλο το λεκανοπέδιο γι’αυτό άλλωστε ονομάζεται και “Tour d’Atene” αφού θα διανηθούν πάνω από 100 χιλιόμετρα σε πάνω από 10 ώρες σε πάνω από 30 προάστια με πάνω από 3000 ποδηλάτες διψασμένουν για ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα!

To Freeday εδώ και καιρό δίνει έναν ευρωπαικό αέρα στην κατακα(η)μένη Αθήνα και δείχνει ότι κάτι αλλάζει στην νοοτροπία των νέων ανθρώπων που τους ενδιαφέρει περισσότερο ένας ποιοτικός τρόπος ζωής αφού και τα ερεθίσματα τους από προηγμένες χώρες είναι περισσότερα είτε μέσω ενημερωτικών καναλιών (ιντερνετ) ή και από ίδιες εμπειρίες. Το χάσμα της νοοτροπίας μερικές φορές φαίνεται και από τις αντιδράσεις μερικών οδηγών που απεγνωσμένα κορνάρουν πίσω από δυο- τρεις χιλιαδες ποδηλατες για να περάσουν το κωλοφτιαγμένο Punto τους ώστε να προλάβουν το πρώτο τραγούδι της Χαράς Βέρας… Δυστυχώς γι’αυτούς και τους ομοίους τους κάτι αλλάζει στην κοινωνία έστω και βίαια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Athens Freeday θα βρείτε στην σελίδα του στο Facebook. Συμβουλή: Πάρτε ποδήλατο γιατί από το Φθινόπωρο προβλέπονται ατελείωτες ώρες διασκέδασης!

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.