Η κρατική απόσυρση δε είναι αρκετή… «Απόσυρση Plus» από τη Nissan!

Nissan

Η Nissan – Νικ.Ι.Θεοχαράκης Α.Ε., έχοντας ήδη αποδείξει την ευαισθησία της για το περιβάλλον, εφαρμόζοντας για πάνω από ένα χρόνο το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Nissan Green & Win», υποδέχεται με ικανοποίηση την υπογραφή της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά στην απόσυρση επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων.

Η εφαρμογή του μέτρου θα είναι σίγουρα ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση, στο πλαίσιο των ενεργειών που πρέπει όλοι μας να κάνουμε για την προστασία του περιβάλλοντος και την αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινής μας ζωής.

Επικροτώντας τα κίνητρα απόσυρσης που προβλέπει ο νομοθέτης, η Νικ.Ι.Θεοχαράκης Α.Ε. προχωρά ένα βήμα παραπάνω, προσφέροντας επιπλέον όφελος για τους αγοραστές ενός καινούριου Nissan, μέσω της αναβάθμισης του γνωστού προγράμματος «Green & Win» σε «Green & Win – Απόσυρση Plus»!

Η κεντρική φιλοσοφία του νέου προγράμματος της εταιρείας επικεντρώνεται στην παροχή σημαντικών κινήτρων σε κάθε πελάτη, είτε διαθέτει παλαιό αυτοκίνητο προς απόσυρση, είτε απλώς θέλει να προβεί στην αγορά ενός σύγχρονου «καθαρού» αυτοκινήτου από την προηγμένη γκάμα προϊόντων της βραβευμένης και για την περιβαλλοντική της ευαισθησία Nissan Motor Co.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα κρατικά κίνητρα απόσυρσης και τα οφέλη του προγράμματος «Green & Win – Απόσυρση Plus», μπορούν να συνδυαστούν και με το μειωμένο Ειδικό Τέλος Ταξινόμησης, αφού η Nissan – Νικ.Ι.Θεοχαράκης Α.Ε. έχει προνοήσει να διαθέτει σημαντικό αριθμό αυτοκινήτων που εκτελωνίστηκαν κατά το διάστημα ισχύος της ευνοϊκής αυτής ρύθμισης.

Έτσι σήμερα οι ενδεικτικές τιμές εκκίνησης ανά μοντέλο των αυτοκινήτων Nissan διαμορφώνονται:

Micra από 7.120 €

Note από 9.290 €

Tiida από 10.060 €

Qashqai 1.6 από 15.300 €

Qashqai 2.0 από 18.770 €

Qashqai+2 1.6 από 17.690 €

Qashqai+2 2.0 από 22.620 €

X-Trail από 21.950 €

Navara από 19.530 €

Σ.Σ.: Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και περιλαμβάνουν, την έκπτωση από το πρόγραμμα «Green & Win – Απόσυρση Plus», μειωμένο τέλος ταξινόμησης αν πρόκειται για ήδη εκτελωνισμένα μοντέλα και κρατική επιδότηση απόσυρσης και αγοράς 3.200€ (για επιβατικό) ή 3.500€ (για ελαφρύ φορτηγό).

Πέρα από τα εκάστοτε οικονομικά οφέλη, ολόκληρο το δίκτυο επίσημων εμπόρων Nissan, είναι έτοιμο να απαντήσει σε κάθε απορία των υποψήφιων αγοραστών και να προβεί σε κάθε διευκόλυνσή τους για τις διαδικασίες απόσυρσης/ανακύκλωσης και αγοράς καινούριου αυτοκινήτου. Είναι γνωστό άλλωστε πως όλα τα μέλη του δικτύου της Nissan – Νικ.Ι.Θεοχαράκης Α.Ε. ανά την Ελλάδα, γνωρίζουν και εφαρμόζουν την παραπάνω διαδικασία πάνω από ένα χρόνο πριν!

Related Articles

1 ΣχόλιοΣχολιάστε

  • ειναι πολύ καλό το μέτρο αυτό κ θέλω να εφαρμοστή.επίσης ειμαι κ εγω ενδιαφερόμενος κ θα ήθελα να επικοινωνισετε μαζι μου στο τηλ.6977981490.

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *