Όλοι στον ΠΑΟ ασχολούνται με τον αποπροσανατολισμό!

 Παναθηναικος

Δηλώσεις, ατυχές αποτέλεσμα και λάθος κατεύθυνση της προσοχής συνθέτουν το παζλ της εικόνας του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή! Όλα οδηγούν σε μεγάλο κίνδυνο μιας νέας αποτυχίας. Ο ΠΑΟ βρίσκεται σε φοβερά πλεονεκτική θέση και μπορεί να πάρει τα πάντα στην Ελλάδα φέτος. Αλλά οι συμπεριφορά του που γεννιέται από κόμπλεξ κατωτερότητας έναντι των αντιπάλων του είναι ικανά να του τα στερήσουν όλα.

Βγήκε λοιπόν ο Βγενοπουλος μετά το 1-1 με την ΑΕΚ και μίλησε ουσιαστικά για την εσωτερική αντιπολίτευση που κάνει κακό στην ομάδα. Στην ομάδα επικρατεί απογοήτευση μετά την ισοπαλία στο ντέρμπυ και όλοι δείχνουν να ασχολούνται με τον επόμενο αντίπαλο του Παναθηναϊκού, την Λάρισα (!). κανείς δεν θυμάται ότι αύριο οι πράσινοι αντιμετωπίζουν την Καλλιθέα για το κύπελλο. Θυμάμαι ότι πέρυσι τέτοιο καιρό είχε γίνει το ίδιο ακριβώς μόνο που τότε αντίπαλος ήταν ο Πανσερραικος. Ε, και τι θα μου πει κάποιος. Ναι αλλά πέρυσι ο ΠΑΟ έφαγε τρία μπαλάκια στο ΟΑΚΑ από ομάδα Β’ Εθνικής και αποχαιρέτισε άδοξα και πρόωρα τον θεσμό του κυπέλλου! Δεν νομίζω ότι κανείς στην ομάδα θέλει να συμβεί κάτι αντίστοιχο και φέτος αλλά και κανέναν δεν βλέπω να φροντίζει ώστε να μην συμβεί αυτό. Αν ο Παναθηναϊκός αποκλειστεί αύριο τότε… πωλείται όπως είναι επιπλωμένο, με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο!

Είναι κρίμα να μην πάρεις φέτος το νταμπλ δια περιπάτου κάνοντας απλά τα σωστά βήματα. Βάζεις ο ίδιος τρικλοποδιές με το μπαστούνι σου και κοντεύεις να πέσεις. Ποιος ο λόγος? Και έχεις την δυνατότητα από φέτος να εδραιωθείς ως κυρίαρχος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλα είναι με το μέρος του Παναθηναϊκού. Οφείλει να κρατηθεί μέσα σε αυτά. Άντε, για να μην << πηδηχτεί κανείς από το παράθυρο>>!

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.