Το γεγονός που στάθηκε μοιραίο στην απόπειρα Ζαχόπουλου

Το γεγονός που στάθηκε μοιραίο στην απόπειρα Ζαχόπουλου

Χθες οι Κυριακάτικες εφημερίδες είχαν λεπτομερή πολυσέλιδα αφιερώματα της υπόθεσης Ζαχόπουλου. Όλα όσα προηγήθηκαν της μοιραίας πράξης και όλα όσα ακολούθησαν επίσης. Εκτός από τα εμφανώς ουσιαστικά γεγονότα, μια λεπτομέρεια φαίνετε ότι έπαιξε εξαιρετικά καθοριστικό ρόλο στην όλη υπόθεση: Το σύστημα παρκαρίσματος του Δήμου Αθηναίων. Γιατί; Διότι αν δεν υπήρχε αυτό το σύστημα οικονομικής αφαίμαξης του λαουτζίκου δεν θα γινόταν τίποτα από αυτά ή έστω δεν θα γίνονταν με τον τρόπο που έγιναν. Απ’οτι έμαθα, πριν την απόπειρα ο Ζαχόπουλος συνοδευόμενος από την γυναίκα του, έφτασε στο σπίτι από το “Ερρίκος Ντυνάν” οπου είχε πάει επειδή ένιωθε δυσφορία. Μετά από λίγη ώρα αφότου γύρισαν στο σπίτι, η γυναίκα του πήγε να βάλει κάρτα παρκαρίσματος στο αυτοκίνητο που είχε παρκάρει σε ελεγχόμενη θέση και προτού προλάβει να γυρίσει έγινε η απόπειρα αυτοκτονίας….

Related Articles

2 ΣχόλιαΣχολιάστε

  • Αν μας το είχες γράψει πιο νωρίς, δεν θα έγραφαν οι εφημερίδες όλες τις μπαρούφες που είδαμε και βλέπουμε. Θα με ρωτήσεις, τι θα έγραφαν τότε; Έλα μου ντε, θα επινοούσαν κάτι δικό τους, π.χ. μια απόπειρα αυτοκτονίας για πολιτικο-ερωτικούς λόγους. Τους πρόλαβε όμως η πραγματικότητα και δεν χρειάστηκε να βρουν κάτι από το μυαλό τους. ;-)

  • Οχι Μακη, δεν εννοώ ότι ο λόγος της απόπειρας είναι το ότι έπρεπε να πληρώσει το parking αλλά ότι αν δεν χρειαζόταν να κατέβει η γυναίκα του θα άλλαζε λίγο η ιστορία.

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.