Αποκλειστικά στην Vodafone το Samsung i8910 HD

Samsung i8910 HD

Η Vodafone πιστή στις υποσχέσεις της, συνεχίζει να πρωτοπορεί και να εμπλουτίζει την μεγαλύτερη σειρά συσκευών Touch στην Ελληνική αγορά και προσφέρει αποκλειστικά το νέο Samsung i8910 HD, το πρώτο κινητό τηλέφωνο με δυνατότητα εγγραφής βίντεο HD.

Οι μοναδικές media δυνατότητες του Samsung i8910 HD, σε συνδυασμό με το ανοιχτό λειτουργικό Symbian S60 5.0 και το εξελιγμένο περιβάλλον χρήσης TouchWiz, την κατατάσσουν στις κορυφαίες συσκευές Touch. Με τις υψηλές ταχύτητες HSDPA / HSUPA, παρέχει τη δυνατότητα πλοήγησης, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει την απόλυτη εμπειρία Internet στην μεγάλη οθόνη AMOLED των 3,7″. Με ανάλυση QHD (360Χ640) και 16 εκατομμύρια χρώματα, αλλά και την υψηλή ποιότητα ήχου, το Vodafone Samsung i8910 HD προσφέρει και μία μοναδική κινηματογραφική εμπειρία.

Παράλληλα, το Samsung i8910 HD διαθέτει, εσωτερική μνήμη 8GB, επιπλέον δυνατότητα επέκτασης μνήμης με κάρτα MicroSD έως 16GB και κάμερα 8 Megapixels με προηγμένες λειτουργίες όπως face detection, smile shot, blink shot και panorama shot, αυτόματη εστίαση και LED flash. Έχει ενσωματωμένο GPS και δώρο το πρόγραμμα πλοήγησης N-Drive για να βρίσκουν όλοι το δρόμο τους όπου και αν βρίσκονται. Με τα Mobile Widgets το Samsung i8910 HD, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη για διαρκή ενημέρωση για θέματα επικαιρότητας, όπως ειδήσεις, χρηματιστήριο, καιρό, ενώ με τα 3D παιχνίδια και τις εφαρμογές χαρίζει ατέλειωτες ώρες διασκέδασης.

Το Samsung i8910 HD διατίθεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, με το πρόγραμμα Surf & Talk 400 plus. Επιπλέον, με κάθε νέα σύνδεση, σε επιλεγμένα προγράμματα, δίνεται ΔΩΡΟ μία τηλεόραση Samsung LCD 22”.

[PR]

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *