Αποκλειστικό! Τι συβαίνει με τις αποδείξεις στις καφετερίες.

Αποδείξεις από καφετέριες

Πολλές φορές που έχετε πάει για καφέ σε κάποια καφετερία θα έχετε διαπιστώσει ότι μαζί με τους καφέδες έρχονται ταυτόχρονα και ισάριθμες αποδείξεις. Αν προσέξετε με μια δεύτερη ματιά, στις αποδείξεις αυτές οι ώρες που αναγράφονται είναι διαφορετικές από την ώρα που έχει παραγγελθεί ο καφές. Πολλές φορές μπορεί να ειναι και δυο-τριών ωρών παλιότερες.

Τι συμβαίνει;  Απλά οι καταστηματάρχες κόβουν αποδείξεις για κάθε προιόν μιας παραγγελίας ξεχωριστά ώστε όταν κάποιος πελάτης δεν καταδεχτεί να την πάρει να την μαζέψει η γκαρσόνα και να την δώσει σε άλλον ανυποψίαστο πελάτη.

Η τακτική αυτή είναι ιδιαίτερα δημοφιλής αφού αποφέρει εκατομύρια ευρώ κέρδος στους ιδιοκτήτες που αποφεύγουν να πληρώσουν με αυτόν τον τρόπο την εφορία. Έτσι, για να συλλεχθούν οι προυπολογιζόμενοι φόροι απαιτείται να πληρώσουν κάποιοι άλλοι περισσότερο και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους

Related Articles

3 ΣχόλιαΣχολιάστε

  • Καλημέρα ,ήθελα να ρωτήσω κάποιον που γνωρίζει για τις αποδείξεις κοινοχρήστων, αν θα μετράνε το 2010 ,θα μετράνε οι αποδείξεις που εκδίδουν διάφορες εταιρείες κοινοχρήστων,υπάρχει τρόπος για έκδοση αποδείξεων μέσω εφορίας από τον εκάστοτε διαχειριστή .
    Ρωτάω τα παραπάνω γιατί γίνομαι δέκτης διαφόρων ερωτημάτων στην πολυκατοικία που έχω καθήκοντα διαχειριστή.
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

  • ανακοινωθηκε οτι μετρανε! δεν διευκρινιστηκε κατι περαιτερω περαν του οτι να γραφεται στην αποδειξη το ονομα του ενοικου. εγω για παραδειγμα ειμαι ενοικιαστης αλλα στην αποδειξη κοινοχρηστων αναγραφεται το ονομα του ιδιοκτητη. σε αυτη τη περιπτωση η αποδειξη μας ειναι αχρηστη(κσι σε εμενα και στον ιδιοκτητη)!

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.