Απαράδεκτο το Big Brother: Να “κοπεί” τώρα!

Σαν χώρα δεν είμαστε μόνο πίσω σε όλα αλλά είμαστε πίσω και στην ανηθικότητα. Σε άλλες προηγμένες χώρες το Big Brother προσφέρει τέτοιο μεταμεσονύκτιο υπερθέαμα που αν κάτι παρόμοιο γινόταν και στην Ελλάδα θα οδηγούσε σε ομαδικό αφορισμό των εγκλείστων από τον Άνθιμο και από έναν ακόμα παπά της ενορίας των Κάτω Δερβενακίων. Είναι δυνατόν κύριοι του Alpha να προσπαθείτε να δημιουργήσετε κάποιο σκάνδαλο με νεαρές χορεύτριες σωλήνων που κάνουν αυτό το επάγγελμα από ανάγκη και όχι από αγάπη; Είναι δυνατόν να δημιουργήσετε ένα προιόν αντάξιο αυτών της Ολλανδίας και της Ιταλίας που αγαπιούνται συνεχώς μέσα σε Τζακούζι με αυτούς που κλείσατε στο μαντρί;  Πους πας ρε συ Alpha με τον Ηλία και την Εβελίνα; Αν θες να τους βάλεις σε μια εκπομπή φτιάξε μία παρόμοια με το “Ουράνιο Τόξο” της ΕΡΤ και δώσε τους να φτιάχνουν χειροτεχνίες με ψαλιδάκια.

Όλοι πιστέψαμε πως το Big Brother πέρασε τις παιδικές ασθένειες αλλά η εκπομπή μπορεί να παιχτεί ακόμα και τα πρωινά του Σαββατοκύριακου χωρίς ούτε ένα Ευρώ πρόστιμο. Από την γλυκιά μου Νάρα και από την Ελίνα περιμένατε να δημιουργηθεί κάτι; Την μία την βγάλατε την πρώτη εβδομάδα ενώ η άλλη παραδίδει μαθήματα Σάλσα λες και θα τρέξουν από τις σχολές χορού να την προσλάβουν ως ατραξιόν για τα πάρτι τους.

Αγαπητό Alpha πρέπει να το ξανασκεφτείς. Δε μπορείς να συνεχίσεις με αυτό το καστ. Η μόνη ενδιαφέρουσα σχέση που μπορεί να οδηγήσει σε κάτι είναι αυτή της γλυκιάς μου Νάρας και της κρυοκο#@ς Εβελίνας που θρηνούν για τον χαμό του Μιχάλη. Alpha μόνο μια λύση υπάρχει: Βγάλε τους όλους έξω και βάλε άλλους πιο διαθέσιμους που δεν τους νοιάζει τι θα πει η γειτονιά στα Χανιά.

                     

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.