Ποιοι δεν θα είναι οι αντίπαλοι μας στο Μουντιάλ

2010_south_africa_official_logo_World_Cup.jpg

Στις 7 μμ της Παρασκευής 4ης Δεκεμβρίου  2009 στο Κέιπ Τάουν που έχει καλοκαίρι, στο Εκθεσιακό Κέντρο (The Cape Town International Convention Centre) της πόλης η Εθνική μας ομάδα, θα μαθαίνει τους τρεις αντιπάλους της στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ν. Αφρικής  στη δεύτερη συμμετοχή στην ιστορία της.

Εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον πλανήτη θα παρακολουθήσουν την επίσημη έναρξη των εορτασμών του παγκοσμίου ποδοσφαίρου εν αναμονή της σέντρας του Μουντιάλ στις 11 Ιουνίου του 2010 και την κλήρωση της τελικής φάσης της διοργάνωσης που θα αφορά βεβαίως τις 32 φιναλίστ, το γκρουπ των οποίων ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης με μοναδική εκκρεμότητα τα ξημερώματα για το τελευταίο εισιτήριο που θα διεκδικούσαν Ουρουγουάη και Κόστα Ρίκα.

Η Εθνική μας ομάδα κατά πάσα πιθανότητα και με την επιφύλαξη των τελικών μαγειρεμάτων που θα γίνουν από τη FIFA  θα μπει στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, που είναι αποκλειστικά ευρωπαϊκό και αυτό σημαίνει ότι αποκλείεται στον όμιλό της να έχει αντίπαλο την Ολλανδία, την Πορτογαλία (που απέκλεισε τελικά στα μπαράζ τη Βοσνία), τη Σλοβενία(που έκανε την τεράστια έκπληξη και απέκλεισε τους Ρώσους στο μπαράζ), την Ελβετία, τη Δανία και τη Σλοβακία.

Από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, των επικεφαλής και των πλέον ισχυρών πιθανών της αντιπάλων η Εθνική θα έχει στον όμιλό της μία εκ των Βραζιλίας, Ισπανίας, Ιταλίας, Γερμανίας,

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.