Συσκευή κατά βιασμών

RapeX

Ένα ολοκαίνουργιο προϊόν έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα των βιασμών γυναικών από ανθρωπόμορφα τέρατα. Το προϊόν έχει και όνομα, ονομάζεται “RapEx” από την λέξη “rapist” που στην καθομιλουμένη της ανατολικής Αγγλίας σημαίνει “βιαστής”. Πως λειτουργεί: Έχει σχήμα κούφιου αγγουριού που στην μέσα πλευρά διαθέτει σειρές με κοφτερά δόντια. Προσαρμόζεται εύκολα και γρήγορα σε κάθε κόλπο με την χρήση μικρής ποσότητας λιπαντικού μέσου για καλύτερη και ανώδυνη εφαρμογή αλλά και στεγανοποίηση. Όταν ο επίδοξος βιαστής προσπαθήσει να διείσδυση σε κόλπο που χρησιμοποιεί το προϊόν, αυτόματα και χωρίς καμία προειδοποίηση, τα δόντια του RapEX γαντζώνονται στο πέος δημιουργώντας ισχυρότατο αίσθημα πόνου αλλά και σημάδια αναλύωτα από τον χρόνο. Ο δράστης τρέπεται σε φυγή ενώ η αναζήτηση του για ιατρική φροντίδα λειτουργεί αυτόματα σαν παγίδα για την σύλληψη του.

Καλά ως εδώ αλλά διαβάζοντας τον τρόπο λειτουργίας του διαπίστωσα μερικά σοβαρά μειονεκτήματα:

  1. Η συσκευή πρέπει να φοριέται συνεχώς εκτός και αν το θύμα γνωρίζει ότι θα γίνει απόπειρα βιασμού κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα.
  2. Φαίνεται πολύ μεγάλο και ίσως δημιουργήσει προβλήματα στην ιδιοσυγκρασία και στην ελαστικότητα του χρήστη.
  3. Μπορεί να φορεθεί για να λόγους εκδίκησης καταστρέφοντας έτσι την στητική και αναπαραγωγική λειτουργία κάποιου πρώην του χρήστη.

Αυτά τα πολύ σοβαρά μειονεκτήματα με έβαλαν σε σκέψεις και μετά από 4 λεπτά άναψε μια λάμπα πάνω από το κεφάλι μου! Βρήκα την λύση που χρόνια τώρα έψαχναν οι κύριοι του “RapEX”. To είναι απλό και αποτελείται από δύο ασκούς με σωληνάκια που καταλήγουν στα τοιχώματα του κόλπου. Οι δύο ασκοί, οι οποίοι ενσωματόνονται στο σώμα μετά από ουρολογική χειρουργική επέμβαση περιέχουν ο μέν ένας υγρά πρόκλησης κνυσμού, ο δε άλλος το αντίδοτο του προηγουμένου. Με την πίεση ειδικών σημείων πάνω στο σώμα ενεργοποιείται το Σύστημα Ασφαλείας Κατά Επίδοξων Βιαστών (ΣΑΚΕΒ) και αμέσως γίνεται διάχυση του υγρού που προκαλεί την ισχυρή φαγούρα. Ο βιαστής μην αντέχοντας άλλο τραβιέται σε διαστημα 7 δεπτερολέπτων από την ενεργοποίηση ενώ ένας ειδικός αισθητήρας στη είσοδο του κόλπου ενεργοποιείται από την φυγή του βιαστή και διαχέει στα τυχώματα του κόλπου το αντίδοτο κατά του κνησμού. Στο παρακάτω διαγραμμα μπορείτε να δείτε σχεδιαστικά την ιδέα.

Antirapex

Related Articles

2 ΣχόλιαΣχολιάστε

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.