Τα Android Tablets θα επικρατήσουν μέχρι το 2014 μπορεί και νωρίτερα

Δεν έχουν καλά-καλά περάει δύο ημέρες από την ανακοίνωση του iPad 2 και όλος ο τεχνολογικός πλανήτης κινείται γύρω από αυτό. Καμία σχέση με το Motorola Xoom με το Honeycomb, η Apple ξέρει πως να συνταράσει τον κόσμο. Παρόλα αυτά όμως και με τα Ανδροειδή να παρακολουθούν από μακρία την επιτυχία στις ψυχές των ανθρώπων του iPad 2, o Mike Abramsky, General Manager της RBC βλέπει λίγο πιο μακρια έως το 2014. Τότε, πιστεύει, ότι το 40% της αγοράς των 185 εκατομυρίων tablets θα αποτελείτε από Android Tablets.
Μέχρι το 2014 θα έχει εμφανιστεί και το iPad 4 αλλά αλλού είναι το μυστικό της επικείμενης επιτυχίας του Android: Η χαμηλή του τιμή και ταυτόχρονα τα ικανοποιητικά χαρακτηριστικά του. Ήδη υπάρχουν Android Tablets κάτω από 200 ή ακόμα και από 100 δολάρια και το 2014 είναι σίγουρο πως σε αυτή την τιμή το Android Tablet, ακόμα και το πιο φθηνό προερχόμενο ΟΕΜ θα έχει πολλές δυνατότητες ειδικά με λειτουργικό προοριζόμενο για Tablets όπως το Honeycomb.

[via]

 

Related Articles

1 ΣχόλιοΣχολιάστε

  • Νομίζω πως δεν έχω δει μέχρι τώρα κάποιο tablet με android σε καλή τιμή αλλά και να είναι καλό. Τα αντάξια με το ipad όπως το Samsung Galaxy Tab 10.1 θα έχει τιμή 800 ευρώ…

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.