Ο προσωπικός προπονητής της adidas τώρα και σε Android

Η adidas σε συνεργασία με την Google παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα την εφαρμογή miCoach για Android στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης.

Η νέα εφαρμογή miCoach για Android ανοίγει το δρόμο σε ακόμα περισσότερους χρήστες smartphone, ώστε να γίνουν πιο αθλητικοί και γρήγοροι μέσα στο 2011.

Οι χρήστες Android συσκευών θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν δωρεάν την εφαρμογή από το Android Market στα τέλη Απριλίου. Η εφαρμογή miCoach, που λανσαρίστηκε τον Αύγουστο του 2010 για iPhone και BlackBerry, έχει σημειώσει ως τώρα ένα εκατομμύριο downloads και ανακηρύχθηκε ως η mobile εφαρμογή της χρονιάς για το 2010 από το περιοδικό Stuff. Η εφαρμογή miCoach μετατρέπει την Android συσκευή του χρήστη σε προσωπικό του προπονητή, διαθέτοντας πληθώρα προηγμένων δυνατοτήτων, όπως φωνητική καθοδήγηση, εξατομικευμένα και προσαρμοσμένα σε συγκεκριμένα αθλήματα προγράμματα εκγύμνασης, ημερολόγιο προπονήσεων, στοιχεία αξιολόγησης της προπόνησης και λειτουργία εσωτερικού χώρου για χρήση στο γυμναστήριο.

Η εφαρμογή συγχρονίζεται αυτόματα με την ιστοσελίδα www.micoach.com, ώστε οι οδηγίες και τα προγράμματα εκγύμνασης να είναι προσαρμοσμένα στα επίπεδα φυσικής κατάστασης, αλλά και στους στόχους των χρηστών, επιτρέποντας τους να παρακολουθούν και να αναλύουν την πρόοδο τους με την πάροδο του χρόνου.

         

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.