ΗP Mini 5102 μαζί με Internet από την Vodafone

Δεν ξέρω το κατά πόσο είναι βολικό να ακουμπάς την οθόνη ενός υπολογιστή αντί να χρησιμοποιείς το ποντίκι, για να το πουλάνε όμως θα έχουν προηγηθεί έρευνες ως προς την χρηστικότητα του. Το ΗP Μini 5102 είναι ένα touch screen netbook με ξεχωριστό design και οθόνη αφής 10,1″. Το ΗP Μini 5102 διατίθεται με  mobile internet από την Vodafone. Ακολουθούν τα yada-yada λογάκια, που λέει και ο πρόεδρας, του δελτίου τύπου:

Η Vodafone είναι η πρώτη εταιρεία που φέρνει αποκλειστικά στην Ελληνική αγορά το καινοτόμο netbook ΗP mini 5102 με oθόνη αφής, από τη Hewlett Packard.

Το νέο HP netbook mini 5102 ξεχωρίζει για το μοναδικό του design, αλλά και για τα υψηλών επιδόσεων τεχνικά χαρακτηριστικά του. Διαθέτει εργονομικό πληκτρολόγιο και οθόνη αφής 10,1’’ για άνεση και ευκολία στη χρήση.

Διατίθεται αποκλειστικά από τη Vodafone με σύνδεση σε προγράμματα Vodafone Mobile Internet για το laptop με €69 (στο πρόγραμμα Unlimited με πάγιο €44,91/ μήνα και διετές συμβόλαιο για νέα σύνδεση έως 31 Αυγούστου 2010).

Mε το HP mini 5102, οι χρήστες μπορούν να συνδυάσουν διασκέδαση και εργασία, έχοντας το Internet μαζί τους όπου και αν βρίσκονται, απολαμβάνοντας ταχύτητες έως 3,6 Mbps μέσω του USB modem Vodafone Κ3565, το οποίο προσφέρεται ως δώρο. Επιπλέον, με το HP mini 5102, η Vodafone παρέχει δωρεάν το Microsoft Office, Home & Student 2007.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.