Η επόμενη μέρα στον ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός είχε την αγωνιστική που πέρασε τις πρώτες βαθμολογικές απώλειες στο πρωτάθλημα. Λογικό και επόμενο καθώς θα ήταν αδύνατον να τερματίσει σε αυτήν την κούρσα έχοντας κερδίσει και τα 30 παιχνίδια της χρονιάς.
Βρήκε απέναντι του μια πολύ καλή ομάδα που πέρυσι αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική κατηγορία. Πέρυσι ο ΠΑΟ την είχε αντιμετωπίσει για τον θεσμό του κυπέλλου και πραγματικά, από τότε φάνηκε ότι κάτι καλό γινόταν εκεί. Προχθές λοιπόν, ο παναθηναϊκός γλίτωσε από του χάρου τα δόντια, όχι στο παρά πέντε αλλά στο και δέκα! Στο 94’ ο Σισέ με κεφαλιά ισοφάρισε και δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να απολαύσει την γλυκιά μοναξιά της κορυφής.
Ο Παναθηναϊκός έκανε μια από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις του. Θύμισε πολύ την εμφάνιση του στην Πράγα με την Σπάρτα για τα προκριματικά. πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις πριν είναι πολύ αργά. Δεν θα πούμε τι και πως. Τα πράγματα φωνάζουν από μόνα τους. Ας ξυπνήσουν επιτέλους εκεί στην Παιανία γιατί δεν τα βλέπουμε καθόλου καλά τα πράγματα.
Εμείς δεν είμαστε γαύροι να έχουμε 20 βαθμούς εξασφαλισμένους από χρωστούμενα ομάδων πέρυσι και άλλους τόσους μπονους από την ΕΠΟ για τα συμφέροντα που εξυπηρετούμε. Ότι κάνει η ομάδα πρέπει να το κάνει μόνη της. Και έτσι πρέπει. Αλλά πρέπει να βοηθήσουν όλοι να γίνει αυτό.
Στον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται πλέον για το παιχνίδι του Europa league της Πέμπτης με την Στούρμ Γκρατς στο ΟΑΚΑ.

Related Articles

Leave a Reply

Η διεύθυνση σας δεν θα αναρτηθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.